Se ocupă cu strângerea de fonduri pentru persoanele nevoiaşe sau cu dizabilități, încercând astfel să le readucem speranţa prin activităţile şi întâlnirile pe care le organizăm alături de ei. Proiectele desfășurate aduc nuanţa caritabilă cu implicare socială fără de care activitatea organizaţiei nu ar fi întregită.

SSFilm este un proiect organizat în cadrul campaniei AntiCancer avănd scop susținerea pacienților ce se confruntă cu această luptă. Activitatea urmăreşte în principal strangerea de donații în vederea exprimării solidarității atât financiare, cât și morale. Proiectul presupune atribuirea unei alte întrebuințări sălilor de curs, respectiv vizionarea unui film alături de prieteni şi colegi.

Un alt proiect caritabil al acestui departament, respectiv Crăciunul ăsta TU poți fi lumină! , are loc odată cu sărbătorile de iarnă. Prin comercializarea lucrurilor făcute în cadrul atelierului hand-made, voluntarii încearcă strângerea de fonduri ce vor fi ulterior folosite pentru cumpărarea unor cadouri dedicate copiilor nevoiași sau orfani.

Autism Awareness: piece by piece we solve the puzzle este un proiect ce aduce în atenția publicului larg problema autismului în România. Proiectul care are ca scop informarea cu privirea la această afecțiune, la manifestările ei și modalitățile prin care copiii cu autism pot fi integrați în societate mai ușor.