2% CONTEAZĂ!


Societatea Studenților Farmaciști Iași
 este o organizație studențească non-guvernamentală care promovează sănătatea, respectiv modul și stilul e viață sănătos.
Alegeți să direcționați 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră anual Societății Studenților Farmaciști Iași și veți ajuta la realizarea unor proiecte ce promovează conceptul de sănătate în rândul populației (ex: „Sănătate prin mișcare”), conceptele de informare și prevenire ale unor boli (ex: „Lupta Anti-Hiv”, Campania „Info-Diabet”), precum și la organizarea de sesiuni de comunicări științifice în rândul studenților, stimulând astfel interesul acestora pentru cercetarea științifică și oferindu-le un cadru adecvat în care aceștia să-și prezinte rezultatele muncii depuse. De asemenea, veți ajuta copiii, familiile și bătrânii nevoiași să aibă o viața decentă prin proiectele noastre de strângere de fonduri anuale, proiecte coordonate de Departamentul Programe Sociale.

 

Ce înseamnă 2% ?

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație non-guvernamentală (asociație sau fundație). Prin această prevedere fiecare dintre noi poate decide să contribuie la rezolvarea unei probleme sociale, să susțină o cauză în care crede.
Puteți astfel decide către cine merg (2%) din impozitele dumneavoastă!

 

2% nu este o donație și nu implică niciun fel de cost pentru dumneavoastră: banii pe care alegeți să ii orientați către un ONG ar reveni oricum statului.

 

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 și poate fi completat doar de persoanele ale căror venituri provin numai din salariu.

Formularul tip 230 pentru venituri salariale poate fi descarcăt de AICI (DECLARATIA 230)

În cazul în care dorești să completezi declarația direct la Administrația Financiară sau să descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui să completezi tu datele noastre:

Denumire entitate nonprofit – Societatea Studenților Farmaciști Iași

Cod de identificare fiscală a entității nonprofit – 9192937

Cont bancar (IBAN) –  RO77BRDE240SV67474532400 (RON)

Pasul 2: Dupa ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului.

Pasul 3: Semnează documentul și trimite formularul completat către Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul, până la data de 25 mai 2017 SAU să ni-l predați nouă, echipei SSFI, care se va ocupa de acest lucru.